sâmbătă , octombrie 16 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

Fabricarea de Brichete De Lemn Pentru Foc presupune un flux tehnologic complex. Vor fi achizitionate si utilizate mai multe utilaje. Acestea sunt: uscatoarele de rumegus, masinile de brichetat mecanice sau hidraulice, precum si masinile de paletizat. Pentru faricarea brichetelor din rumegus este necesar ca materialul care urmeaza a fi utilizat sa fie pregatit in mod corespunzator.

Ceea ce este extrem de important este ca necesarul de materie prima sa aiba un grad de umiditate adecvat. Acest aspect va fi intotdeauna tratat cu prioritate. De foarte multe ori materia prima este depozitata in aer liber. Astfel, se produc acumulari de precipitatii din atmosfera.

Brichete de lemn pentru foc

Un uscator de rumegus este compus din: sasiu, cilindru de uscare si o centrala termica. Aceasta centrala termica poate fi alimentata cu energie electrica. Exista posibilitatea ca centrala termica sa fie alimentata si cu combustibil solid. Uscatorul de rumegus folosit in procesul de fabricare al acestor Brichete De Lemn Pentru Foc poate avea forma cilindrica. Poate avea si serpentine. Uscatorul de rumegus poate fi alimentat manual sau in mod automatizat. Este o instalatie complexa. Permite uscarea rumegusului in cantitati mari.

Brichete De Lemn Pentru FocComponentele unui uscator pentru rumegus sunt urmatoarele: cilindru rotativ, cazan, o serpentina suplimentara, exhaustor, un ciclon separator de praf si bineinteles un tablou de comanda si control. O masina de brichetat are in componenta sa o presa de brichetat.

Presa dispune de un numar de trei motoare electrice. Primul motor are rolul de a actiona pompa hidraulica. Al doilea motor detine capacitatea de a actiona pompa de recirculare. Al treilea motor actioneaza asupra transportorului elicoidal al sistemului de comprimare al rumegusului. Cele mai utilizate masini de brichetat sunt cele care dispun de sistem hidraulic. Acest sistem este format din mai multe motoare si pompe. Aceste componente sunt controlate printr-un microprocesor.

Brichete de lemn pentru foc

Masinile de paletizat au scop precis in procesul de fabricare, pe scara larga, a brichetelor de lemn. Aceste utilaje tehnologice vor indeplini cerinte de calitate la standarde ridicate. Fabricarea de Brichete De Lemn Pentru Foc presupune existenta unor echipamente industriale calitative. Aceste echipamente vor fi achizitionate doar in baza efectuarii unor verificari complexe.

About oftalmologiecopii.brasov

Check Also

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat Alegeti o Placa carton natur gofrat. O astfel de placa va …

Close