miercuri , februarie 1 2023
Breaking News
Home / Sanatate / Cardiologie Brasov

Cardiologie Brasov

Ce afectiuni pot avea pacientii unui medic de la clinica de cardiologie Brasov?

Un medic cardiolog de la clinica de cardiologie Brasov diagnosticheaza, evalueaza si trateaza pacientii cu boli si defecte ale inimii si ale vaselor de sange (sistemul cardiovascular).

Cardiologie BrasovAcest articol contine informatii utile pentru persoanele carora le-a fost recomandat sa treaca pe la un cabinet de cardiologie. Deci, daca te afli in aceasta situatie (si daca nu este cazul) trebuie sa citesti pana la final.

Afectiuni intalnite de medicii de la clinica de cardiologie Brasov

Cardiologii lucreaza cu pacienti adulti – cardiologia pediatrica este o specialitate separata. Cardiologii gestioneaza pacientii cu afectiuni precum:

  • angina (durere in piept cauzata de ingustarea arterelor coronare).
  • aritmii, de exemplu fibrilatie atriala (batai neregulate ale inimii).
  • suflu cardiac datorat bolii valvelor cardiace.
  • cardiomiopatie (boala a muschiului inimii) cu insuficienta cardiaca, inclusiv pulmonara.
  • edem (acumulare de lichid).
  • tromboza arterei coronare sau infarctul miocardic (atac de cord) asociat adesea cu hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala ) si colesterol ridicat.
  • boli ale arterelor (ateroscleroza, arterita, aterom).
  • gaura in inima si alte forme de boli cardiace congenitale in viata adulta, inclusiv tranzitia de la ingrijirea pediatrica si ingrijirea comuna a femeilor insarcinate cu boli de inima.

O mare parte din accent se pune pe imbunatatirea ratelor de supravietuire si a calitatii vietii dupa atacuri de cord, insuficienta cardiaca sau tulburari de ritm cardiac. Dar, trebuie sa mentionam ca medicii cardiologi sunt preocupati si de intelegerea proceselor bolii si de prevenirea bolilor.

Alegerea unui cabinet de cardiologie

Cei mai multi dintre pacienti sunt directionati spre un cabinet de cardiologie Brasov de catre medicul de familie. Pacientii respecta recomandarea medicului in mare parte si se duc la cabinetul la care au fost trimisi.

Exista insa si situatii in care pacientii cauta clinici mai renumite, care au medici mai buni si aparatura mai performanta. Informatii despre aceste clinici de cardiologie pot fi gasite in mediul online.

Google este motorul de cautare pe care pacientii il acceseaza pentru a cauta informatii despre clinicile de cardiologie. Aceste clinici sunt prezente si pe retelele de socializare. Pe aceste retele isi prezinta medicii si aparatura ultra performanta. Oamenii pot asadar sa se informeze si de aici.

About oftalmologiecopii.brasov

Check Also

Microscopie Speculara

Microscopie Speculara

Procedura de microscopie speculara: Informatii generale Studiile de microscopie speculara ale cazurilor timpurii de sindrom …

Close