luni , ianuarie 20 2020
Breaking News
Home / Sanatate / Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Cum alegeti o perteche de Rame De Ochelari care se potriveste cu forma fetei dvs? Raspunsul la aceasta intrebare pare complicata, dar exista cateva reguli de care va trebui sa tineti cont. In functie de forma fetei, veti putea alege diferite modele sau tipuri de rame care ofera echilibru fetei.

Rame De OchelariNu orice Rame Ochelari Brasov se potrivesc cu orice tip de forma a fetei. Dar daca aveti o fata ovala, atunci veti gasi mult mai usor sa gasiti o pereche de rame care sa vi se potriveasca. In schimb fetele rotunde, patrate sau triunghiulare, ar putea intalni anumite dificultati.

Unei fete ovale i se potriveste orice rama superdimensionata. In plus, in acest caz puteti alege o rama extravaganta care sa va reprezinte cat mai bine personalitatea. De asemena, persoanele cu fete rotunde trebuie sa opteze pentru rame mai dreptunghilare. In timp ce, cei cu fete patrate, trebuie sa opteze pentru rame mai rotunde si mai groase. Daca aveti o fata triunghiulara, atunci alegeti o pereche de ochelari cu rame groase in partea de deasupra ochilor.

About oftalmologiecopii.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Este bine sa aveti in vedere un Ortodont Brasov. Acesta va va oferi …

Close