sâmbătă , octombrie 16 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie

Retinoscopie

Retinoscopie

O Retinoscopie ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a depista problemele de vedere cu care te cnofrunti. De ce sa acorzi mare atentie acestei analize? Deoarece, o astfel de analiza poate depista un numar mare de boli ale ochilor. Iar, cu cat mai repede sunt gasite aceste boli, cu atat mai repede vor fi remediate.

RetinoscopieRetinoscopia, executata de un specialist, poate depista boli ca miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc. Aceasta metoda functioneaza datorita principiului pe care se bazeaza. Prin aceasta metoda, cu ajutorul unui retinoscop se lumineaza retina pentru a fi observate reflexiile provocate.

Un Specialist Oftalmologic Brasov va determina daca reflexia este neutra sau nu. In functie de miscarea reflexiei, se termina problema cu care se confrunta ochiul analizat. Majoritatea analizelor de rutina contin si retinsocopia. Dar daca observati ca specialistul a trecut cu vederea aceasta analiza, nu trebuie sa va panicati. Deoarece acelasi boli pot fi depistate de alte aparaturi mai moderne.

About oftalmologiecopii.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Este bine sa aveti in vedere un Ortodont Brasov. Acesta va va oferi …

Close