miercuri , decembrie 8 2021
Breaking News
Home / Industrie / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Optand pentru o Folie Stretch, veti avea parte de o multime de avantaje. Trebuie sa stiti ca aceasta folie este una extrem de maleabila. Ea va reusi sa se intinda perfect si va infasura lucrurile. Ea reuseste sa ambaleze lucrurile foarte strans, fiind o alegere foarte buna. Folia de acest fel este intrebuinatata in transportul unitatilor mari. Ea este utila asadar pentru paletizarea de marfuri, dar si ambalarea de produse.

Folii Stretch

Folie StretchAlegeti o Folie Stretch de calitate. Aceasta nu este un ambalaj obisnuit. Ea este un produs care va ofera multe avantaje importante. In primul rand, aceasta ofera o rezistenta sporita la numeroasele conditii de mediu. De asemenea, aceasta mai reuseste sa protejeze cu un foarte mare succes, orice bun lasat in aer liber. Este si solutia perfecta in cazul fixarii produselor pe paleti. Aceasta reuseste chiar si sa protejeze aceste produse extrem de usor. Transportul si depozitarea produselor se va realiza astfel in conditii excelente.

Puteti opta pentru o folie stretch extensibila. Aceasta va avea un uz manual. Un alt lucru important legat de aceasta foilie este ca ea va avea o latime, grosime, dar si greutate diferita. Foliile de acest tip se impart in folii alimentare, dar si folii industriale. Ele vor asigura astfel o permeabilitate pentru vapori si gaze. De asemenea, aceasta folie mai are si avantajul faptului ca este rezistenta, elastica, dar si transparenta. Produsele proaspete isi vor mari asadar valabilitatea. O astfel de folie mai poate si fi personalizata cu etichete autoadezive.

Folie Stretch

Pentru marfurile mai usoare, se poate folosi un stretch manual. In cazul paletizarii automate, se pot folosi foliile stretch pentru uz automat. Aceatsrea va vor ajuta oferindu-va in acelasi timp o protectie a produselor impotriva prafului. De asemenea, aceste produse vor fi protejate in timpul transportului, dar si al depozitarii.

Rezistenta la rupere este si ea foarte mare. Aceste sarcini pot depasi chiar si 1000 de kg, fara sa alunece. Se foloseste aceasta folie cu uz general. Ea este ideala pentru a stoca produsele in congelator. O puteti avea astfel in vedere mereu chiar si in acest scop.

About oftalmologiecopii.brasov

Close